Yüksekova’da Arap Tavşanı Görüntülendi
Yayınlanma:
Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik beldesinde yaşayan Ali Yanık, dışarıda gezdiği sırada Arap tavşanı ile karşılaştı.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Arap tavşanı görüntülendi.
Yüksekova ilçesine bağlı Büyükçiftlik beldesinde yaşayan Ali Yanık, dışarıda gezdiği sırada Arap tavşanı ile karşılaştı. İlk olarak gördüğü hayvanı fareye benzettiğini, daha sonra zıplamasıyla araştırdığında Arap tavşanı olduğunu öğrendiğini belirten Yanık, "Her zamanki gibi dışarıda geziyordum. Önümden fare gibi duruyordu. Bende üzerine gittiğimde zıplıyordu. Hemen telefonumu çıkarıp fotoğraf çektim. Araştırdığımda Arap tavşanı olduğunu öğrendim" dedi.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Yaşam