Kaan Yaşam Mücadelesini Kaybetti...
Geçtiğimiz hafta başında Rize Merkez Fener mahallesi sahilinde bir arkadaşı ile denize giren ve boğulma tehlikesi geçirerek 82. yıl devlet Hastanesine kaldırılan buradaki ilk müdahalenin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sevk edilen Kaan Yakup Turan önceki gün hayatını kaybetti.
Yaklaşık bir haftadır yoğun bakımda sevenlerinin iyi haberlerini beklediği Kaan Yakup Turan doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Turan Sihhi Tesisat İşletmesinin sahibi Mehmet Turan’ın oğlu 15 yaşında hayatını kaybeden Kaan Yakup Turan Rize’nin Merkeze bağlı Ortapazar Köyünde dün ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi. Turan’ın ölümü başta ailesi olmak üzere Ortapazar köyü ve öğrencisi olduğu Rize Tevfik ileri E.M.Lisesini yasa boğdu.
Olay53 ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet başta kederli ailesi olmak üzere, arkadaşları, öğretmenleri ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.