2 Bin 849 Depremzede Eğitimlerine Eskişehir’de Devam Edecek

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2 bin 849 depremzede öğrenciye okullarını açtı.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2 bin 849 depremzede öğrenciye okullarını açtı.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası toplam 2 bin 849 depremzede öğrenciye kapılarını açtı. İl Müdürlüğü ayrıca kent merkezi başta olmak üzere ilçelere yerleştirdiği öğrenci rakamlarını da açıkladı. Tepebaşı bin 448 öğrenciye ev sahipliği yaparken; Odunpazarı bin 204, İnönü 3, Mihalgazi 3, Sarıcakaya 19, Alpu 18, Beylikova 13, Mihalıççık 9, Günyüzü 1, Sivrihisar 77, Mahmudiye 8 ve Seyitgazi ise 28 afetzedeye okullarını açtı.

E-Okul sistemi üzerinden de öğrencilerin nakil işlemlerini tamamladıklarını belirten yetkililer, eğitime kalınan yerden devam edileceğini ve depremin yaralarını birlikte sarılacağını da ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 1-7 Mart Deprem Haftası vesilesiyle, depremde hayatını kaybeden vatandaşları saygı ve saygı rahmetle anarak; yaralılar için de acil şifalar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Eğitim Haberleri