5 Kilo 750 Gram Uyuşturucuyu Piyasaya Süremeden Yakalandılar

Kayseri'de bavul içerisinde kente 5 kilo 750 gram uyuşturucu madde getiren 3 kişi, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Kayseri'de bavul içerisinde kente 5 kilo 750 gram uyuşturucu madde getiren 3 kişi, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin şehirdeki uyuşturucu ile mücadelesi aralıksız devam ediyor. Uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalarda il dışından temin ettikleri uyuşturucuyu kentte piyasaya sürmeye çalışan T.A., İ.Ş. ve Ö.G. isimli şahıslar, 5 kilo 750 gram uyuşturucu madde ve 1 adet ruhsatsız tabanca ile yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden Ö.G.'nin ayrıca 5 ayrı dosyadan aranması olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri