6 Yaşındaki Çocuk Bulduğu Altın Bilekliği Polise Teslim Etti

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde parkta oynayan 6 yaşındaki çocuk, altın künye buldu.

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde parkta oynayan 6 yaşındaki çocuk, altın künye buldu. Küçük çocuk, annesiyle birlikte polis merkezine giderek künyeyi teslim etti.

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde annesi Sevda Taylan ile birlikte parka giden 6 yanıdaki Poyraz Taylan, toprağın üstünde altın bir bileklik buldu. Poyraz Taylan annesine gösterdiği bilekliği polise teslim etmek istediğini söyledi. Poyraz Taylan ve annesi birlikte Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek künyeyi teslim etti. İşlemlerin ardından künyeyi teslim alan polis ekipleri, küçük Poyraz'a örnek davranışı için teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri