Abd Başkanı Biden, İsrail-filistin Arasında Esir Takasının Yakın Olduğuna İnanıyor

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail ve Filistin arasında bir esir takası anlaşmasının yakın olduğuna inandığını açıkladı.

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail ve Filistin arasında bir esir takası anlaşmasının yakın olduğuna inandığını açıkladı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları 7 Ekim'den bu yana devam ederken, Katar arabuluculuğunda Gazze Şeridi'ndeki esirlerin serbest bırakılması için müzakereler sürüyor. ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'da Şükran Günü için düzenlenen bir etkinlikte, İsrail ve Filistin arasında esir takası anlaşmasına ilişkin gelen soruya cevap verdi. Biden, böyle bir anlaşmanın yakında gerçekleşeceğine inandığını açıkladı.

Katar anlaşma konusunda ilerleme sağlandığını açıklamıştı

Katar Başbakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Thani, dün esir takası hakkında devam eden müzakerelere dair yaptığı açıklamada, "Dürüst olmak gerekirse bu aşamada takıldığımız noktalar daha çok pratik ve lojistik konular, anlaşmanın özünü temsil eden şeyler değil" demişti.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Siyaset Haberleri