Adana Demirspor’da Yusuf Erdoğan İlk Antrenmana Çıktı

Adana Demirspor'un, Trabzonspor'dan transfer ettiği Yusuf Erdoğan, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Adana Demirspor'un, Trabzonspor'dan transfer ettiği Yusuf Erdoğan, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Adana Demirspor ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan 30 yaşındaki futbolcu Yusuf Erdoğan, Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdüren yeni takımının formasıyla ilk antrenmanına başladı.

Adana Demirspor Kulübü de sosyal medya hesabından, "Yeni transferimiz Yusuf Erdoğan takımımızla ilk antrenmanına çıktı" paylaşımı yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri