En son Spor Toto 2.Lig takımlarından Eyüpspor'da forma giyen tecrübeli golcü Ahmet Dursun, aktif futbol yaşantısına nokta koydu.
Son dönemde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu kararı aldığını belirten Ahmet Dursun, yaptığı açıklamada, "Oynadığım dönemde çok başarılı işlere imza attım. Ancak son dönemde üst üste gelen sakatlıklar, futbola devam etmem için gerekli gücü benden aldı. Benim adıma en iyi karar futbolu bırakmak olacaktı ve ben de bu kararı verdim. Futbolu bıraktım ancak futboldan hiçbir şekilde kopmayacağım" dedi.
Futboldan uzaklaşmayı düşünmediğini belirten Ahmet Dursun, "Antrenörlük kursuna gittikten sonra teknik direktör olmak için çalışacağım. Futbola yorumcu ya da antrenör olarak devam edebilirim" dedi.
1999-2003 ve 2005-2006 dönemlerinde Beşiktaş forması giyen tecrübeli oyuncu, Antalyaspor, Kocaelispor, İstanbulspor, Ankaragücü, Adanaspor gibi kulüplerde top koşturdu.