Ak Parti Rize Merkez İlçe Yönetimi

AK Parti Rize İl Başkanlığı ve AK Parti Genel Merkezi Tarafından Onaylanan AK Parti Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri belirlendi.

AK Parti Rize İl Başkanlığı ve AK Parti Genel Merkezi  Tarafından Onaylanan AK Parti Rize Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın Başkanlığında Toplandı.

AK Parti Rize İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'da katılım gösterdi.

Toplantının başında yeni oluşan kadronun hayırlı olmasını diliyorum diyen AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar " Öncelikle şunu belirtmeliyim ki sizler, yoğun bir müracaat sonucunda bölgesel dengeler ve siyasi dengeler baz alınarak mülakat ile seçilmiş olan kişilersiniz. Artık resmen görevdesiniz. Ben bu kutlu davada hepinize ayrı ayrı başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ayar'dan sonra kısa bir tebrik konuşması yapan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ise "Aramıza hoş geldiniz. Daha birinci günün birinci saatinde sizlerle beraber ilk toplantımızı gerçekleştirmekten son derece memnun oldum. Bu gün sizleri daha detaylı tanımak için buradayız. Tekrar yeni görevlerinizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Toplantıda söz alan AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ise "Oluşturmuş olduğumuz bu teşkilatın hayırlı hizmetlere imza atmasını diliyorum. Yoğun çalışmalarına rağmen bizleri misafir eden il Başkanımıza ve toplantımıza konuk olarak katılan Milletvekilimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu şekilde oluştu;

Rize Haberleri