Alanya’da 526 Araç Ve Sürücüye 1,5 Milyon Lira Para Cezası

Antalya'nın Alanya ilçesinde polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı genel trafik uygulamasında 526 araç ve sürücüsüne 1 milyon 506 bin 900 lira para cezası kesildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı genel trafik uygulamasında 526 araç ve sürücüsüne 1 milyon 506 bin 900 lira para cezası kesildi.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanlarında 22 -23 Şubat tarihlerinde genel trafik uygulamaları gerçekleştirildi. Yapılan uygulamalarda ilçe genelinde emniyet ve jandarma sorumluluk alanlarında 2 bin 876 araç kontrol edildi. 526 araç ve sürücüsüne çeşitli trafik kuralı ihlallerinden 1 milyon 506 bin 900 TL cezai işlem uygulandı. 20 araç trafikten men edilirken, 2 araç ve 1 aranan şahıs yakalandı, 3 sürücünün ehliyetine de el konuldu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri