Alev Alan Samanlar Küle Döndü

Denizli Acıpayam ilçesinde bir samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında binlerce balya saman alev alev yandı.

Denizli Acıpayam ilçesinde bir samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında binlerce balya saman alev alev yandı.

Yangın, Acıpayam ilçesine bağlı Karahöyük Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Hasan Aksakal'a ait bir samanlıkta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanların hızlıca yükseldiğini gören mahalle sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.

Dumanın alevlere yerini teslim ettiği yangını söndürmek için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, hızlıca yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplerin zamana karşı yarıştığı yangın, uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı.

Öte yandan yangın sonucu samanlıkta yaklaşık 2 bin adet saman balyesi kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri