Alevlere Teslim Olan Ev Küle Döndü: 2 Ölü

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde bir evde çıkan yangında iki kişi ölü bulundu.

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde bir evde çıkan yangında iki kişi ölü bulundu.

Olay, Yapraklı ilçesi Yenice köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde bulunan bir evde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın tüm evi sardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangının ekipler tarafından söndürülmesi sonrası olay yerinde yapılan incelemenin ardından Gülden Kütük (40) ve Ümmühan Kütük'ün (78) cansız bedenine ulaşıldı. Cenazeler, incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri