Aliağaspor’da 3 Transfer

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) güçlü bir kadroyla girmek isteyen Aliağaspor FK, 3 futbolcuya daha imza attırdı.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) güçlü bir kadroyla girmek isteyen Aliağaspor FK, 3 futbolcuya daha imza attırdı.

Profesyonel lige çıkmayı hedefleyen Aliağaspor FK, dış transferde 3 futbolcu ile anlaşmaya vardı. Sarı-siyahlı yönetim, Hendekspor'dan 28 yaşındaki sol bek İskender Can, Artvin Hopaspor'dan 25 yaşındaki savunma oyuncusu Ömer Yanık, Fatsa Belediyespor'dan da 29 yaşındaki sağ bek Tahir Kurtuluş ile sözleşme imzaladı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri