Amasya Belediyesinden 55 Evler Mahallesine Yeni Yaşam Parkı

Amasya Belediyesi tarafından 55 Evler mahallesinde Yaşam Parkı oluşturulması için çalışmalara başlandı.

Amasya Belediyesi tarafından 55 Evler mahallesinde Yaşam Parkı oluşturulması için çalışmalara başlandı.

Altyapıdan ulaşıma, eğitimden tarihi ve kültürel mirasın ayağa kaldırılmasına kadar her alanda hayata geçirildiği yatırımlarla Amasya'yı geleceğe taşıyan Amasya Belediyesi, şehrin adının yeniden yeşille anılması için çevre yatırımlarında da hız kesmiyor. Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, "Hemşehrilerimizin keyifle vakit geçirebilecekleri, 55 Evler Yaşam Parkı yeşil alanları, çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları, spor alanları ve otoparkıyla şehrimize değer katacak" dedi.

Şehrin nefes alabileceği yeşil alanların oluşturulması için aralıksız faaliyetlere devam edildiğine işaret eden Başkan Sarı, "Hayata geçireceğimiz projemizde, çocuklarımızın, gençlerimizin, vatandaşlarımızın eğlenebileceği ve güzel vakit geçirebileceği lunapark ve spor yapabilecekleri alanlar olacak. İnşallah ilerleyen süreçte açılışını yapmak istiyoruz. Güvenlik hizmetleri ve otoparkıyla halkımızın gelip huzur içinde zaman geçirebileceği bir nokta olacak yaşam parkımızın şimdiden şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri