Amasya’da Otomobil Sulama Kanalına Uçtu: Anne Ve Oğlu Öldü

Amasya'da kontrolden çıkan otomobilin yol kenarındaki sulama kanalına uçması sonucu meydana gelen kazada sürücü ve annesi kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Amasya'da kontrolden çıkan otomobilin yol kenarındaki sulama kanalına uçması sonucu meydana gelen kazada sürücü ve annesi kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Kodak'ın (42) kullandığı 05 DH 964 plakalı otomobil Doğantepe köyü mevkiinde yolun sağında bulunan sulama kanalına düştü. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine acil sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçtan ağır yaralı halde çıkartılan sürücü ve annesi Meryem Kodak (81) ambulanslarla kaldırıldığı Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı N.K.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri