Anne Sütü Ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi

DÜZCE – Düzce Sağlık Müdürlüğü tarafından hastane ve toplum sağlığı merkezlerinde görev yapan ebe ve hemşirelere anne sütü ve emzirme danışmanlığı eğitimi verildi.

DÜZCE(İHA) – Düzce Sağlık Müdürlüğü tarafından hastane ve toplum sağlığı merkezlerinde görev yapan ebe ve hemşirelere anne sütü ve emzirme danışmanlığı eğitimi verildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından çocuk sağlığının korunması, hastalıkların azaltılması, bebek ve çocuk ölümlerinin önlenmesi için diğer çocuk sağlığı programlarına paralel olarak anne sütünün teşviki ve bebek dostu sağlık kuruluşları programı yapılmakta.

Düzce Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı program dahilinde daha önce uzaktan eğitimi tamamlayan hastane ve toplum sağlığı merkezlerinde görev yapan ebe ve hemşireler anne sütü ve emzirme danışmanlığı eğitimi düzenlenmiştir.

Sağlıklı Hayat Merkezi eğitim salonunda düzenlenen eğitim programını başarı ile tamamlayan personele eğitim belgeleri Toplum Sağlığı Merkezimizde görevli eğitmen Ebe Semra Demirel tarafından verildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sağlık Haberleri