Antalya’da Bıçaklı Kadın Mahalleliyi Canından Bezdirdi

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir kadının elinde bıçakla mahalleliyi tehdit edip kadınlarla kavga ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir kadının elinde bıçakla mahalleliyi tehdit edip kadınlarla kavga ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Serbest bırakılan kadın, olay çıkarınca yine gözaltına alındı.

Dün akşam, Kepez ilçesi Kanal Mahallesi 4737. Sokak'ta meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen M.S. elinde bıçakla mahalle sakinleri ile tartışmaya başladı. Elindeki bıçağı sallayarak kendisiyle konuşanların üzerine yürüyüp tehdit eden kadın, 2 kadınla da saç başa kavga etti. Çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Vatandaşların araya girmesiyle kavga sona ererken, M.S. ise polis aracına götürüldü. M.S.'nin elinde bıçakla mahalleliyi tehdit ettiği anlar ve kadınlarla kavgası, vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. "Tehdit" ve "hakaret" suçlarından hakkında işlem yapılan M.S., serbest bırakıldıktan sonra geri geldiği mahallede yeniden sorun çıkarınca yine gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri