Apartmanın Çatısı Alevlere Teslim Oldu

Sinop'un Türkeli ilçesinde bir apartmanın çatısı, çıkan yangında alevlere teslim oldu.

Sinop'un Türkeli ilçesinde bir apartmanın çatısı, çıkan yangında alevlere teslim oldu.

Tümerkan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Sokak üzerindeki Huzur Apartmanı'nın çatısında yangın çıktı. Yangının çevredeki vatandaşlar tarafından bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, yaklaşık iki saat sonra kontrol altına alınabildi.

Yangın sırasında bir itfaiye personeli de dumandan etkilendi. Sağlık ekiplerince müdahale edilen itfaiye personelinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, yangın sonucu apartmanın çatısında büyük zarar oluştu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri