Aramızdan Ayrılalı 3 Yıl Oldu

İlimiz kanaat önderlerinden aynı zamanda Rize Merkez Vaizi olan merhum Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca efendi, ölümünün 3`üncü yılında sevenleri ve talebeleri tarafından dualarla yad edilecek.

Anma merasimi ile ilgili merhum hoca efendinin kurucusu olduğu İrşad Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve anma merasimi tertip komitesi başkanı İlahiyatçı-Yazar Mustafa Okur başkanlığındaki oluşturulan heyet çalışmalarına başladı. Okur, şunları söyledi:

“20 Ekim 2012 Cumartesi günü sabah saat 10:00’da Güneysu ilçesi Zavendik Köyü’nde merhum hocamızın başkanlığında yaptırılan ve vefatından sonra adı verilen Zavendikli Mustafa Hoca Camiinde yöremizin güzel sesli hafızları tarafından Kuran-ı Kerim ve Kasideler içeren anma merasimi düzenlenecek. Aynı gün saat 17:30 ‘da Rize Merkez Sahil Camiinde yine Kuran-ı Kerim, Hatim ve Dualarla yad edilecek. Her iki merasime de gerek hoca efendimizin sağlığında gerek vefatından sonra vakfımızı maddi ve manevi olarak yalnız bırakmayan tüm hocamızın gönül dostlarının katılımını bekliyoruz.”

Rize Haberleri