Ardahan’da Arazide Kendiliğinden Yetişen 108 Bin 512 Kök Hint Keneviri İmha Edildi

Ardahan'da kendiliğinden 108 bin 512 adet kök hint keneviri görevlilerce yakılarak imha edildi.

Ardahan'da kendiliğinden 108 bin 512 adet kök hint keneviri görevlilerce yakılarak imha edildi.

Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çıldır İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde icra edilen operasyonda kendiliğinden Hint keneviri yetiştiğini belirlendi. Bölgeye çağırılan ilçe Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevlileri, 108 bin 512 kök Hint kenevirini sökerek bir noktada topladı. Hint kenevirleri, daha sonra burada yakılarak imha edildi.

İl Jandarma komutanlığından yapılan açıklamada "Uyuşturucu ile mücadeleye azim ve kararlılıkla devam edilmektedir." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri