Ataköy’deki Tekne Yangınında 1’i Ağır 4 Kişinin Yaralandığı Ortaya Çıktı

Bakırköy Ataköy'de henüz bilinmeyen bir nedenle yanan teknede bulunan 6 kişiden 4'ünün yaralandığı belirlendi.

Bakırköy Ataköy'de henüz bilinmeyen bir nedenle yanan teknede bulunan 6 kişiden 4'ünün yaralandığı belirlendi. Yaralılardan 1'inin hayati tehlikesinin oluğu öğrenilirken, yanan tekne kullanılamaz hale geldi.

Ataköy açıklarında saat 18.00 sıralarında yakıt almak için yanaşan teknede bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, sağlık ve Kıyı Emniyeti ekipleri sevk edildi. Zaman zaman patlama seslerinin de duyulduğu teknenin içinde 6 kişinin olduğu tespit edildi.

Teknede yaralanan Melek K., Hilal Ç. ve Nermin İlgem A.'nın Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi gördükleri öğrenilirken, ağır yaralanan Engin C.'nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü ve Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri