Atakum’da Afet İşleri Müdürlüğü Kuruluyor

Samsun'un Atakum Belediyesi bünyesinde "Afet İşleri Müdürlüğü" kuruluyor.

Samsun'un Atakum Belediyesi bünyesinde "Afet İşleri Müdürlüğü" kuruluyor.

Atakum Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı Atakum Belediye Meclisi Başkan Vekili Hasan İpek başkanlığında gerçekleştirildi. 6 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda gündemdeki maddeler oy birliğiyle ilgili komisyonlara havale edildi. Söz konusu maddeler arasında yer alan Afet İşleri Müdürlüğü'nün kurulması maddesi de oy birliği ile kabul edilerek, komisyona gönderildi.

Yeni kurulacak müdürlüğün önemi hakkında meclisi bilgilendiren Hasan İpek, "Ülkemiz çok üzücü bir deprem yaşadı. Bu depremden sonra Atakum Belediyesi olarak biz de çalışmalara başladık. Şu anda kentimizde gönüllülerden arama kurtarma ekiplerinin oluşturulması, eğitim verilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diğer yandan bir Afet Eğitim Merkezi kurmak için çalışıyoruz. Bu proje sayesinde Orta Karadeniz Bölgesi'ndeki tüm eğitimler Atakum'da verilebilecek" dedi.

Komisyonlara havale edilen maddeler, tekrar mecliste görüşülerek karara bağlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Siyaset Haberleri