Ataşehir’de Kontrolden Çıkan Otomobil Takla Attı

Ataşehir'de sürücüsünün kontrolü kaybettiği otomobil, park halindeki iki araca çarparak takla attı.

Ataşehir'de sürücüsünün kontrolü kaybettiği otomobil, park halindeki iki araca çarparak takla attı. Kazada 2 kişi hafif yaralanırken otomobilin takla attığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Ataşehir İçerenköy Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi'nde saat 07.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, seyir halinde olan 34 FEB 738 plakalı Ethem Karlıdağ yönetimindeki otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle park halinde olan 2 araç çarparak takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Ethem Karlıdağ ve yan koltukta bulunan Tuba Teber hafif yaralandı. sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobilin takla attığı anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde; seyir halinde olan otomobilin park halindeki araca çarparak takla attığı, kazayı gören vatandaşların olay yerine koşarak yaralıları araçtan çıkardığı görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri