Ayar, “AK Parti İnsan Odaklı Çalışır”

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, AK Parti’nin politikalarını belirlemede daima insan odaklı çalışmalar yaptığını, halkın gündemi ne ise AK Parti’nin de gündeminin o olduğunu söyledi.

Vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Ayar, Rize’nin Fındıklı ilçesini ardından da Çayeli’ne bağlı Yenihisar Köyü’nü ziyaret etti.

AK PARTİ KAYNAKLARI DOĞRU KULLANIR

Ayar AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar geçen süre içerisinde millete ait olan kaynakları en verimli şekilde milletin hizmetine sunduğunu belirterek, “AK Parti’nin temel felsefesi insanı merkeze alma ve hizmet odaklı çalışmadır. Eğitimden spora, sağlıktan ulaştırmaya kadar birçok alanda genelde Türkiye’de özelde Rizemiz’de bir çok yatırıma imza attık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Millete hizmetkar olmaya talibiz” dedi.

TÜM ÇALIŞMALAR BELİRLİ PLANLAR DOĞRULTUSUNDA

Daima plan ve hedefler doğrultusunda bilimsel verilere dayanarak çalışmalarını belirlediklerini ifade eden Ayar, “Biz plansız ve programsız vaatlerde bulunmayız. Milletimizin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli olan bütün plan ve incelemeyi yaptıktan sonra yapacak olduğumuz işleri ifade ederiz. Rize’mize kazandırdığımız yatırımların her birinin öncesinde büyük bir araştırma vardır. Nitekim havalimanının yapılış süreci de bunu kanıtlar niteliktedir. Bunun gibi bir çok projemiz sağlam temeller üzerine kurulu olarak devam etmektedir” diye konuştu.

Rize Haberleri