Bakan Akar, Aile Kabristanını Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hulusi Akar, memleketi Kayseri'de aile kabristanını ziyaret etti.

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hulusi Akar, memleketi Kayseri'de aile kabristanını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları çerçevesinde memleketi Kayseri'ye gelen Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Hulusi Akar, Seyyid Burhaneddin Hazretleri Türbesi'nde seçim çalışmalarına başladı. Ardından Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret eden Bakan Akar, asri mezarlıkta bulunan aile kabristanını da ziyaret ederek dua etti.

Bakan Akar'a kabristan ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri