Ak Parti Rize 64. İl Danışma Meclisi Toplantısı Rize İsmail Karaman Kültür Merkezinde yapıldı. Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı, Hasan Karal, Nusret Bayraktar ve partililer katıldı. Program İl Başkanı Muhammet Avcı’nın konuşması ve faaliyet raporunun okunması ile başladı. Ardından eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, söz alarak kısa bir konuşma yaptı.
Bir dizi ziyaret ve açılış için Rize’ye gelen ve il danışma toplantısına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, burada yaptığı konuşmada AK Parti’nin icraatlarına değinerek sosyal güvenlik primlerinin yapılandırılması ile ilgili bir konuya değinerek uyarılarda bulundu.
Rize’den Türkiye’ye sesleniyorum; Pazartesi saat 17.00’e kadar primlerini yapılandırmayanlar sosyal güvenlik kurum müdürlüklerinize gidin ve borçlarınızı yapılandırın. Bu avantajdan yararlanın” diye konuştu.