Bakan Osman Aşkın Bak Halı Saha Maçı Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak memleketi Rize'de bazı programlara katıldıktan sonra akşam saatlerinde Altıpas Arena Halı Sahada AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı ve parti meclis üyeleri ile halı saha maçına çıktı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Güneysu'daki Altıpas Arena Halı sahada futbol oynadı. 30'ar dakika oynanan karşılaşma 7-7 berabere bitti. Bakan Osman Aşkın Bak karşılaşmada sağ açık olarak oynadı ve biri penaltıdan olmak üzeri iki gol atıp iki de asistle karşılaşmayı tamamladı.

Bak, maç öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce amatör kümede de top oynadığını belirterek, stres atmak ve arkadaşlarla güzel bir ortam paylaşmak için maç yapacaklarını söyledi.

Milletvekili olduğu dönemlerde de sık sık İl Genel Meclisi üyeleriyle maç yaptıklarını ifade eden Osman Aşkın Bak, "Bayağı iddialılar. Bu sahanın yabancısı değiller. Biz de onlardan bir şeyler öğrenmeye çalışacağız. Teknik bir şekilde fazla riske atmadan. Futbol keyif verici, insanları etkileyen bir spor. Spor yapmak dostluklar için çok önemli. İnşallah keyifli bir maç olur. Yaş ortalaması biraz yüksek. Dikkatli olacağız." diye konuştu.

Bak, maç öncesi hatıra fotoğrafı çektirdi.

Maçın ardından da açıklama yapan Bakan Bak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da uzun yıllar futbol oynadığını hatırlatarak, "Tekniği iyidir. Santrfor olarak çok da iyi goller atmıştı. Defansta da oynamıştı. Biz de onun yanında yetiştik. Fena değiliz. İdare edeceğiz." dedi.

Bak, maçta dostluğun kazandığını vurgulayarak,  "Güzel bir maç oldu. Oldukça çekişmeli geçti. Bunu sık sık yapmakta fayda var ama takımın biraz kondisyona ihtiyacı var. Yorulduk, normal tabii. Bugün yoğun tempo sonrasında oynadık." ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri