Bakanlar ve TFF Başkanı Amedspor-Erzurumspor maçını tribünde takip etti

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Amed Sportif Faaliyetler ile Erzurumspor FK maçını tribünden takip etti.

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Amed Sportif Faaliyetler ile Erzurumspor FK takımları Diyarbakır Stadı'nda karşılaştı. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, milletvekilleri ve çok sayıda parti temsilcisi maçı tribünden takip etti.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri