Balıkesir’de 26 Ve 27 Yıl Hapis Cezası Olan 2 Şahıs Yakalandı

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde asayiş polis ekipleri silahlı yağma, yaralama, çocuğun kaçılması suçlarından haklarında 26 ve 27 yıl hapis cezası olan şahıslar yakaladı.

Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde asayiş polis ekipleri silahlı yağma, yaralama, çocuğun kaçılması suçlarından haklarında 26 ve 27 yıl hapis cezası olan şahıslar yakaladı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince; Yağma, Kasten Yaralama, Çocuğun Kaçırılması gibi suçlardan toplam 10 adet suç kaydı olan, silahlı yağma suçundan hakkında 27 yıl hapis cezası bulunan K.Ç. isimli aranan şahsın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada Soma Caddesi üzerinde kimlik tespiti yapılarak yakalandı.

Yine Asayiş şube polis ekipleri Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince, Aranan Şahısların Yakalanmasına yönelik diğer birimler ile koordineli olarak yapılan çalışmalarda, Kasten Yaralama, Hırsızlık, Tehdit Hakaret gibi suçlardan toplam 60 adet suç kaydı olan, hırsızlık suçundan birleştirmeli olarak hakkında, 26 Yıl 10 Ay hapis cezası bulunan O.Ş. (25) isimli aranan şahsın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda; Şahsın 2. Gündoğan mahallesinde bulunduğu bilgisi dahilinde yapılan araştırmada yakalandı.

O.Ş. ve K.Ç. Adliyedeki işlemlerinin ardından Kepsut Kapalı Cezaevine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri