Balıkesir’de Aranan 2 Kişi Yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Manyas ve Gömeç ilçesinde 10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası olan 2 kişiyi titiz çalışmayla yakaladı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Manyas ve Gömeç ilçesinde 10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası olan 2 kişiyi titiz çalışmayla yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, oluşturulan özel ekip tarafından yapılan çalışma neticesinde Manyas ilçesinde, "kasten öldürme" suçundan aranan ve hakkında 36 yıl, 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Z.A., Gömeç ilçesinde "uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak" suçundan aranan ve hakkında 12 yıl, 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.D. icra edilen operasyon neticesinde yakalandı. 2 şahıs sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri