Bartın Merkezli 3 İlde Uyuşturucu Operasyonu: 5 Tutuklama

Bartın merkezli 3 ilde eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bartın merkezli 3 ilde eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bartın, Ankara ve Kastamonu illerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde, iş yerlerinde ve üzerlerinde yapılan aramada 14,93 gram metamfetamin maddesi, 7,83 gram esrar, 2,87 gram Sentetik Kannabinoid maddesi, 23 adet uyuşturucu hap, 1 adet kurusıkı tabanca ve şarjör, 4 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan cam aparat, 3 adet 7,65 tabanca fişeği, 1 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparat ve uyuşturucu maddelerin saklanması için kullanılan folyo bant ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri