Başbakan bugün Trabzon'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 45 günlük bir aradan sonra bugün Trabzon’da seçim mitingine katılıyor.

29 Mart Belediye Başkanlığı seçim çalışmalarını sürdüren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da


 43 projenin açılışını yapacak olan Başbakan Erdoğan, 3 okul, İl Özel İdaresi’ne ait 14 proje, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait 11 proje ile Gençlik Spor Müdürlüğü’nce yaptırılan 1 adet spor salonu,11 adet futbol sahası ile Valilik öncülüğünde yürütülecek 5 projenin açılışını yapacak.


AK Parti İl Teşkilatı 61 proje ilanından sonra mitinge de 61 bin kişiyi beklediğini açıkladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 45 günlük bir aradan sonra Trabzon’a geliyor. 23 Ocak tarihinde Trabzon’a gelen ve 44 projenin açılışını yapan Erdoğan 45 günlük bir aradan sonra bugün Trabzon’da hem partisinin Trabzon Belediye Başkan adayına destek için miting yapacak hem de toplu açılış törenine katılacak.


 Bugün önce Ordu’daki mitinge katılacak olan Başbakan Erdoğan buradan helikopterle Trabzon’a gelecek. Trabzon’da Atatürk Alanı’nda halka hitap edecek olan Erdoğan daha sonra 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu’ndaki toplu açılış törenine katılacak.


Başbakan Erdoğan ayrıca Trabzon Valiliği İl Çevre ve Orman Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Orman Bölge Müdürlüğü ve İl Tarım Müdürlüğü’nce yürütülecek Trabzon ilinde projelendirilen Trabzon Yerel Ürünleri; Likaba, Trabzon Hurması, Koca Yemiş, Kivi, Enginar, Böğürtlen, Kokulu Üzüm, Süs Bitkiciliği projelerini başlatacak. Ayrıca Trabzon’da kadastrosu bitmiş olan 338 köy ve mahallenin tapu dağıtımını da yapacak.


Trabzon'da yapılacak mitinge büyük önem veren ve son hazırlıkları yapan AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, bu mitinge Trabzon'un plaka kodu olan 61'i hedef alarak mitinge 61 bin kişinin katılması için büyük bir çalışma başlattı. Bunun için il genelindeki teşkilatlara gönderilen talimatlarda, Trabzon Belediyesi önünde yapılacak mitinge olabildiğince yüksek bir katılımın sağlanması için özverili bir çalışma istendi.


Öte yandan Meteoroloji Trabzon Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, yarınki miting sırasında havanın yağmurlu geçmesi beklenirken, parti yönetiminin bunun için de gerekli tedbirleri aldığı ve miting sırasında yağmur yağması durumunda kullanılmak üzere çok sayıda yağmurluk hazırlatıldığı öğrenildi.


Siyaset Haberleri