Başbakan Erdoğan’ın Acı Günü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın acı günü…

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dayısı Kemal Mutlu (84) bugün 12.00 sıralarında İstanbul’da  vefat etti. Kemal Mutlu, rahatsızlığı nedeniyle bir ay önce Rize'nin Güneysu İlçesi'nden İstanbul'a götürülerek, tedavi altına alınmıştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dayısı, Ali ve Saim Mutlu’nun ağabeyi, İşadamları Ali ve Mehmet ile Doktor Halil ve Mustafa Mutlu’nun babası, İşadamı Ali Yaşar Er, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık, Sosyal ve Spor Daire Başkanı Adnan Er, Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Recep Ali Er, a haber Genel yayın Yönetmeni Cengiz Er, Danıştay Üyesi İbrahim Er ve Sandoz İlaç sanayi Muhasebe Müdürü Fatih Sultan Er’in dayısı Kemal Mutlu bugün saat:12.00 sıralarında İstanbul’da yaşamını kaybetti.

Merhum Kemal Mutlu’nun cenazesi 25 Ocak 2013 Cuma günü İstanbul ili Kasımpaşa ilçesi Kasımpaşa Merkez Camii’nde kılınacak Cuma Namazına müteakiben Okmeydanı Kulaksız Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedilecektir.

olay53 camiası olarak Merhum Kemal Mutlu’ya Allah (c.c.)’den rahmet, Sayın Başbakanımız ile Mutlu ve Er Aileleri ile yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileklerimizle…

Rize Haberleri