Başkan Altay: "Yeni Yatırımla Beysu’nun Kapasitesi 5 Buçuk Katına Çıkaracak"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesine ait iştiraklerden olan Beyşehir'deki Beysu Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesine ait iştiraklerden olan Beyşehir'deki Beysu Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

Beyşehir ilçesindeki Doğanbey Mahallesi'nde bulunan Beysu tesislerindeki inceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Altay, mevcut fabrika üretime devam ederken hem gelen talep yoğunluğu hem de suyun stratejik ürün olmasından dolayı bölgeye çok büyük bir yatırım yaptıklarını açıkladı. Mevcut tesisin kapasitesini artırmakla ilgili çalışma yürüttüklerini kaydeden Başkan Altay, "32 bin metrekare arsa üzerine 18 bin metrekare kapalı alan inşa ediyoruz. Mevcut kapasitemiz, bu fabrika tamamlandığında 5 buçuk katına çıkacak ve Türkiye'nin en modern, en hijyenik tesislerinde Beysu'yu üretmeye başlayacağız. Konya'nın önemli markalarından birisi olan Beysu, inşallah bundan sonra bölgemizin önemli markalarından birisi haline gelecek. Doğanbeyimize, Beyşehir'imize ve Konya'mıza hayırlı olsun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekonomi Haberleri