Başkan Arslan’dan Babaları Mutlu Eden Jest

DENİZLİ – AK Partili Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Babalar Günü'nde şehit babaları ve gazileri unutmadı.

DENİZLİ (İHA) – AK Partili Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Babalar Günü'nde şehit babaları ve gazileri unutmadı.

Klasik belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal yönlü çalışmalarla da toplumun tüm kesimlerinin takdirini kazanan Çameli Belediyesi, hayatın gerçek kahramanları babaların "Babalar Günü'nü kutladı. Belediye ekipleri şehit babaları ve gazileri evlerinde ziyaret ederek, Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ın kutlama mesajı ile birlikte hediyelerini iletti.

Başkan Arslan, mesajında; "Vatanımızın birlik ve bütünlüğü için hayatlarını feda eden kahraman şehit babaları ve gaziler başta olmak üzere tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri