Başkan Pekmezci Mevlid-i Nebi Haftası Programına Katıldı

İl Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası çerçevesinde programa düzenlenendi.

İl Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası çerçevesinde programa düzenlenendi.

Program saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Daha sonra protokol konuşmalarına geçildi. Burada konuşan Başkan Pekmezci Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutlayarak Hz. Muhammed'in örnekliğinden bahsetti ve dünyanın onun rehberliğine her zamankinden çok ihtiyacı olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan video izlendi. Daha sonra Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Eski Dekanı ve Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans gerçekleştirildi.

Program Bayburt İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye girenler ile emekli din görevlilerine ödül ve plaketlerinin takdimiyle sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri