Başkan Savran Oyunu Kullandı

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve eşi Nejla Savran, oylarını sabah erken saatlerde kullandı. Güzelyurt Mahallesi'nde bulunan Şehit Semih Turgut Ortaokulunda 1186 nolu sandıkta oy kullanan Savran, oy kullanma işleminin ardından sandıkları gezdi.

Aileleri ile birlikte oy kullanmaya gelen vatandaşlarla sohbet eden Savran, daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Savran, "Bu seçimin milletimize, ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Milli iradenin sandığa ve yönetime yansıması açısından seçimler çok önemli. İnşallah hayırlısı olur" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri