Başkan Üçok’tan Gençler İçin Spor Malzemesi Desteği

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, polislik, astsubay ve subaylık, bekçilik ile spor bilimleri fakülteleri fiziki yeterlilik sınavlarına hazırlık yapan gençler için spor malzemesi aldırdı.

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, polislik, astsubay ve subaylık, bekçilik ile spor bilimleri fakülteleri fiziki yeterlilik sınavlarına hazırlık yapan gençler için spor malzemesi aldırdı.

Malzemeleri Suluova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü A. Kadir Saraç'a teslim eden Başkan Üçok, "Gençlerimizin hayallerine giden yolda her zaman yanınızdayız" dedi.

Parkur için gençlerin ilçe şehir dışına gitmelerini istemediklerini anlatan Fatih Üçok, "Dışarı gitmelerine gönlümüz razı gelmedi. Geleceğimizin teminatı gençlerimize yönelik yaptığımız yatırımları artırarak devam ettireceğiz. Şimdiden sınavlara girecek tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. Gençler de Üçok'a desteği dolayısıyla teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Siyaset Haberleri