Batman’da Yürüyemeyen Annesini Sırtında Taşıyarak Oy Kullanmaya Götürdü

Batman'ın Sason ilçesinde bir kişi, yürüyemeyen 97 yaşındaki annesini sırtında taşıyarak oy kullanmaya götürdü.

Batman'ın Sason ilçesinde bir kişi, yürüyemeyen 97 yaşındaki annesini sırtında taşıyarak oy kullanmaya götürdü.

Doğudaki 32 ilde olduğu gibi Sason'da da oy kullanma işlemi saat 07.00'de başladı. Oy kullanma işleminin başlamasıyla birlikte Sason Aşağı Mahallesi'nde ikamet eden 97 yaşındaki Sariye Tiryaki'de oğlu Halit Tiryaki'nin sırtında, oy kullanacağı Sason Anadolu Lisesine giderek oyunu kullandı.

Annesinin yürüyemediği için sırtında taşıyarak oy kullanmaya getirdiğini belirten Halit Tiryaki, "Annem normalde 118 yaşındadır. Ama kayıtlarda 97 yaşında. Yürüyemediği için sırtımda taşıyarak oy kullanmaya getirdim" dedi.

Oğlunun ve görevlilerin yardımıyla oyunu kullanan 97 yaşındaki Sariye Tiryaki, tekrar oğlunun sırtında evinin yolunu tuttu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri