Bayram Öncesi Trafik Tedbirleri Attırıldı

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı öncesi trafik tedbirleri arttırıldı.

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı öncesi trafik tedbirleri arttırıldı.

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kentin birçok farklı noktasında denetimler yapıldı. Halkın can ve mal güvenliğinin korunması ve bayramın bayram tadında geçirile bilmesi için çalışmalarını yoğunlaştıran polis ekipleri, kırmızı ışık denetimi de gerçekleştirdi. Yaklaşık yarım saatlik yapılan denetimde 21 araca kırmızı ışık ihlalinden cezai işlem uygulandı. Dron ile yapılan denetimlerde cezai işlem uygulanan sürücüler, trafik kurallarına uymaları konusunda da uyarıldı. Denetimlerin bayram süresince aralıksız devam edeceği öğrenildi.

Öte yandan Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bayram süresince 3 bin 101 polis memurunun görev yapacağı, 3 dedektör köpek ve 5 adet dronun da uygulamalarda kullanılacağı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri