Bayramlıklar Gürsu Belediyesi’nden

Gürsu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Kurban Bayramı öncesinde bayramlıkları vatandaşların evlerine ulaştırdı.

Gürsu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Kurban Bayramı öncesinde bayramlıkları vatandaşların evlerine ulaştırdı.

Gürsu Belediyesi gelenek haline getirdiği bayramlık dağıtımını, Kurban Bayramı öncesinde de büyük bir organizasyon ile gerçekleştirdi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne gelen başvuru ve talepleri değerlendiren ekipler 300 kişiye bayramlıklarını hazırladıktan sonra ev adreslerine kadar götürüp teslim ettiler. Ardından da bayramlarını tebrik ettiler.

Ekipler aracılığı ile vatandaşların bayramlarını tebrik eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Bayram demek paylaşmak demek, hep beraber birlikte var olanı çoğaltmak demektir. Bizler her bayramda olduğu gibi bu bayramda da vatandaşlarımızın yanındayız. Hepsinin bayramlarını şimdiden tebrik ediyorum" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri