Belediye Başkanı Kasap'tan 3'lü Ziyaret

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Jandarma Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı ve AK Parti Merkez İlçe Başkanını ziyaret ederek, yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu

Rize Belediye  Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, kısa bir süre önce Rize’ye atanan İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ile Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı seçilen İshak Alim’i makamlarında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Başkan Kasap, Albay Dedebağı’na Rize İl Jandarma Komutanlığına atanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Jandarma teşkilatımız ile koordineli çalışmalara imza atacağız. Bu vesileyle yeni görevinizde başarılar dilerim” dedi.

Yapılan ziyaret nedeni ile Başkan Kasap’a teşekkür eden İl Jandarma Komutanı Albay Dedebağı, Rize’deki kurumlarla birlikte şehir için ortak çalışmaları hayata geçireceklerini ifade etti.

Başsavcı Sekücü’ye yapılan ziyarette Başsavcı Sekücü, Rize’yi çok beğendiğini ifade ederek, Rize’nin yeşil ve mavisi ile huzur veren doğa ve tabiatı ile turizme elverişli şirin bir kent olduğunu dile getirirken, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığından Rize’ye atanan Başsavcı Sekücü’ye  yeni görev yeri olan Rize’de yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

Kasap, Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Alim’e gerçekleştirdiği ziyarette, “Partimizin önemli ayaklarından biri olan İlçe Başkanlığındaki arkadaşlarımızla birlikte, partimiz adına vatandaşlarımıza en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz, bunun çabası ve gayreti içinde olacağız” dedi.

Gerçekleştirilen tebrik ziyaretinden memnuniyetini ifade eden Merkez İlçe Başkanı  Alim, Başkan Kasap’ın temennilerine katılarak “Yeni yönetimimiz ile şehrimize daha iyi hizmet etme adına hep birlikte çalışacağız” ifadesini kullandı.

Rize Haberleri