Berna Gözbaşı: "Çok İyi Gidiyoruz"

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, 4-0 kazandıkları Hatayspor maçı sonrası yaptığı açıklamada "Allah nazardan saklasın. İyi gidiyoruz" dedi.

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, 4-0 kazandıkları Hatayspor maçı sonrası yaptığı açıklamada "Allah nazardan saklasın. İyi gidiyoruz" dedi.

Yukatel Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, 7 haftada 12 puan toplayarak milli araya moralli girmenin mutluluğu içerisinde olduklarını söyleyerek; "Teknik heyetimizi, futbolcularımızı tebrik ediyorum. Hatay'a gelerek takımımıza destek veren taraftarlara da teşekkür ediyorum. Çok iyi gidiyoruz. Allah nazardan saklasın" dedi.

İlk 11'de oynayan futbolcudan, oyuna sonradan giren oyunculara kadar hep birlikte mücadele ettiklerini, saha içerisinde ve saha dışında iyi bir kenetlenmenin olduğunu ifade eden Başkan Gözbaşı, bu kenetlenmenin devam etmesi halinde başarının süreceğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri