Beşiktaş’ta Oy Kullanma İşlemi Başladı

Beşiktaş'ta yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayları Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın sırasıyla yaptığı konuşmaların ardından oy kullanma işlemi başladı.

Beşiktaş'ta yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayları Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın sırasıyla yaptığı konuşmaların ardından oy kullanma işlemi başladı.

Beşiktaş'ta gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda oy kullanma işlemi başladı. Akatlar Spor Kompleksi'nde yapılan seçimli genel kurulda Başkan adayları Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın yaptığı konuşmaların ardından siyah-beyazlı kongre üyeleri oy vermeye başladı. 21 bin 219 kongre üyesinin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede başkan adayı Hasan Arat turuncu oy pusulasını kullanırken, Serdal Adalı için ise beyaz oy pusulası kullanılacak. Seçilen aday, siyah-beyazlı kulübün 35. başkanı olacak.

Kongrede saat 17.00 itibarıyla kapılar kapanacak.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri