Beşiktaş’ta Sergen Yalçın görevi bıraktı

Beşiktaş’ta başkan Serdal Adalı ve teknik direktör Sergen Yalçın arasında yapılan toplantı sona erdi.

Süper Lig’de sezonu 4’üncü sırada tamamlayan, hedef olarak belirlenen Türkiye Kupası’na ise yarı finalde veda eden Beşiktaş’ta başkan Serdal Adalı ve teknik direktör Sergen Yalçın, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde bir toplantı gerçekleştirildi.

Tecrübeli teknik adamın görevi bıraktığı öğrenilirken, konuyla ilgili resmi açıklamanın gün içinde yapılacağı ifade edildi. Bu gelişmelerin ardından Futbol Takımları Koordinatörü Serkan Reçber ile de yolların ayrılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri