Beyoğlu’nda Yürekleri Ağza Getiren Çatı Tamiri Kamerada

Beyoğlu'nda bir binanın çatısında bulunan kişinin güvenlik önlemi almadan yaptığı çatı tamiri, yürekleri ağza getirdi.

Beyoğlu'nda bir binanın çatısında bulunan kişinin güvenlik önlemi almadan yaptığı çatı tamiri, yürekleri ağza getirdi. Tamir yapan kişinin bazı anlarda çatının ucuna gelerek soğukkanlılıkla işine devam etmesi şaşkınlığa yol açtı. O tehlikeli anlar, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde bir binanın çatısında bulunan kiremitleri tamir etmek için çıkan bir kişinin, hiçbir güvenlik önlemi almaması korkuttu. Çatıda kimi zaman oturarak, kimi zaman da tehlikeli şekilde yürüyerek tamir yapan şahıs, aşağıda bulunan sokaktan geçebilecek insanları da umursamadan işine devam etti. Uzun süre çatıda tamir işlemine devam eden kişinin çatının en uç noktasına kadar geldiği anlarda yürekler ağızlara geldi. O anlar çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri