Bilecik’te Ramazan Ayından Dilencilere Göz Açtırılmıyor

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında çarşıda ve cami önlerinde dilenenlere yönelik çalışma başlattı.

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında çarşıda ve cami önlerinde dilenenlere yönelik çalışma başlattı.

Yapılan denetimlerde şehir dışından gelerek, çarşı merkezi ve cami önlerinde dilenen ve zabıta ekiplerini görünce kaçmaya çalışan 2 kişi yakaladı. Yakalanan 2 erkek şahıs ekiplerce Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne götürüldü. Dilenciler, üzerinden çıkan para tutanak ile teslim alınırken, Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kabahatler kanununa göre 977'er lira idari para cezası yazarak geldikleri yerlere gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri