Bingöl’de 2 Bin 885 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı tarafından icra edilen operasyonda, 2 ayrı tarla içerisinde toplamda 2 bin 885 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı tarafından icra edilen operasyonda, 2 ayrı tarla içerisinde toplamda 2 bin 885 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, uyuşturucu ile mücadele ve Narkotik Tespit Değerlendirme Planı ve istihbarı çalışmalar kapsamında, Genç İlçesi kırsalında icra edilen arazi aramasında 2 ayrı tarla içerisinde toplam 2 bin 885 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısından alınan talimatlar doğrultusunda yerinde imha edilerek gerekli adli işlemlere başlanılmıştır" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri