Bolaman Balıkçı Barınağı Turizm Merkezi Olacak

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Bolaman Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Hulusi Yerebasmaz, "Bolaman bölgesinde atıl durumda olan balıkçı barınağını yakın zamanda turizm merkezi haline getirmeyi istiyoruz" dedi.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Bolaman Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Hulusi Yerebasmaz, "Bolaman bölgesinde atıl durumda olan balıkçı barınağını yakın zamanda turizm merkezi haline getirmeyi istiyoruz" dedi.

Bolamanlı balıkçılardan oluşan kooperatif üyeleri, Su Ürünleri Kooperatifi idari binası önünde genel kurul sonrası gelecek planlamalarını görüştüler. Yaklaşık 40 yıldır, aynı barınak yerlerini kullanan balıkçılar, ilçeye yakışır ve kullanışlı, yapılması planlanan balıkçı barınağı ile Bolaman'ı cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini belirttiler.

Bolaman Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Hulusi Yerebasmaz, "Balıkçı barınağımızı barınak sahipleri ve Fatsa Belediyemizin destekleriyle iki kat kapasiteye çıkarmayı, mevcut haliyle atıl görülen alanların balıkçımız ve tekne sahipleri için bakım onarım yerleri yapılmasını hedefliyoruz. Kooperatif idari binası alanına lokal binası inşasını yapıp, Bolaman bölgesinde atıl durumda olan balıkçı barınağını yakın zamanda turizm merkezi haline getirmeyi istiyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri