Bolu’nun Yüksek Kesimlerinde Karlar Erimeye Başladı

Bolu'da havaların ısınmasıyla birlikte yüksek kesimlerdeki karlar erimeye başladı.

Bolu'da havaların ısınmasıyla birlikte yüksek kesimlerdeki karlar erimeye başladı. Karların erimeye başladığı alanlar, dron ile görüntülendi.

Bolu'nun yaylalarında havaların ısınmasıyla birlikte karlar erimeye başladı. Hava sıcaklıklarının 15 derece civarında ölçüldüğü Mudurnu'da, çiçek ve ağaçlar da eriyen kar sularının etkisiyle canlanmaya başladı. Karların erimeye başladığı Örencik, Çepni, Pelitözü ve Sarıyar yaylaları havadan da görüntülendi. Ortaya çıkan manzaralar ise güzel görüntüler oluşturdu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri